Over ons

Sanne Swinkels leidt een uitstekend opgeleid team van huidexperts bij Phēau, die werkt met huidverbeterende producten van het hoogste niveau en de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering.

Phēau

Phēau is opgericht door Sanne Swinkels. Na 7 jaar haar eigen salon Sanne Swinkels Skincare in Amsterdam te hebben gehad, opende Sanne in 2022 een geheel nieuwe salon in Laren. Hier leidt Sanne een uitstekend opgeleid team van huidexperts, die werkt met huidverbeterende producten van het hoogste niveau en de nieuwste innovaties op het gebied van huidbehandeling. Sanne en haar team adviseren u graag over de mogelijkheden, zowel op het gebied van behandelingen als op het gebied van producten, om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

In 2022 opende Sanne een geheel nieuwe salon in Laren, vlakbij Amsterdam. Bij Phēau leidt Sanne een uitstekend opgeleid team van huidexperts, die werkt met huidverbeterende producten van het hoogste niveau en de nieuwste innovaties op het gebied van huidbehandeling.

Sanne en haar team adviseren u graag over de mogelijkheden, zowel behandelingen als producten, om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

Phēau?

Phēau is een combinatie van de Franse woorden voor huid (peau) en water (eau) en de zuurgraadmeting pH.

Je huid heeft water nodig om haar kracht en elasticiteit te geven. Minder voor de hand liggend maar even belangrijk is een gezonde maatstaf voor de zuurgraad van de beschermende mantel van de huid. Een gezonde, goed gehydrateerde huid is wat het team van huidexperts van Phēau wil bereiken door middel van geavanceerde behandelingen, gespecialiseerde producten en advies op maat.