Over ons

Sanne en haar team adviseren u graag over de mogelijkheden, zowel behandelingen als producten, om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

Sanne Swinkels

Founder & Skincare Specialist

Al vele jaren toont Sanne haar passie voor huidverbetering en huidverjonging door voor verschillende high-end en bekende salons te hebben gewerkt. Na haar carrière bij Dermalogica te hebben gestart, werkte ze als huidexpert bij Bergman MediSpas voordat ze in 2015 haar eigen salon Sanne Swinkels Skincare in Amsterdam startte. Hier hielp ze haar trouwe klanten, variërend van klanten die een gezonde huidconditie wilden behouden tot cliënten met structurele huidproblemen, om zichtbare en vooral duurzame verbetering van hun huid te bereiken. In het voorjaar van 2022 opende Sanne Phēau, The Skin District in Laren.

Anita de Winter

Clinic Manager & Skincare Specialist

Anita heeft jaren geleden al haar hart verloren aan het verbeteren van de huid van haar klanten.

Toen ze in 2010 in contact kwam met huidverbetering (producten & apparatuur) merkte zij al snel dat ze het geweldig vond om echte resultaten te boeken bij haar klanten. Beloftes waar kunnen maken en geen valse hoop geven. Altijd eerlijk en transparant in haar advies!

Geen losstaande adviezen maar een traject waar jullie samen aan gaan werken om het gewenste resultaat te bereiken.