High Performance Equipment

Behandelingen

Phēau uses high performance equipment in combination with tailor made advice for ultimate skin improvement.

Phēau Facials

Een Facial bij Pheau kenmerkt zich door het gebruik van o.a. DermaQuest producten. Onze huidexperts zullen u in overleg de juiste facial behandeling adviseren waarbij de te gebruiken producten met zorg worden uitgekozen en op uw huid zijn afgestemd.

DermaQuest facials staan bekend om leeftijdsbeheersing, leeftijdspreventie en pigmentatie- en acnebeheersing. De facials zijn ontworpen om de huid te reinigen, te voeden en te beschermen. In deze gezichtsbehandeling worden o.a. sterke vitamines zoals glycolzuur, melkzuur, peptiden, retinolen en stamcellen gebruikt.

Facials

Bij een facial wordt de huid gereinigd en gehydrateerd. De huid krijgt een ‘boost’ die de huid laat stralen. Phēau biedt verschillende behandelingen die elk op maat worden gemaakt. 

Voor elke eerste behandeling geldt dat deze wordt voorafgegaan voor een uitgebreide intake. De eerste behandeling duurt zodoende ca. 120 minuten (tarief blijft hetzelfde).

Bij een facial wordt de huid gereinigd en gehydrateerd. De huid krijgt een ‘boost’ die de huid laat stralen. Phēau biedt verschillende behandelingen die elk op maat worden gemaakt. 

Voor elke eerste behandeling geldt dat deze wordt voorafgegaan voor een uitgebreide intake. De eerste behandeling duurt zodoende ca. 30 minuten langer (tarief blijft hetzelfde).


Junior Facial (16 jaar en jonger)
Reiniging | Exfoliatie | Extractie 
45 minuten / €69


Basic Facial
Reiniging | Exfoliatie | Extractie
45 minuten / €79


Classic Facial
Reiniging | Exfoliatie | Extractie | Serum | Masker |Nek- & Schoudermassage
60 minuten / €99


Advanced Facial
Reiniging | Exfoliatie |Bindweefselmassage | Extractie | Luxe serum(s) | Luxe masker(s)|Nek- & Schoudermassage 
75 minuten / €109


Phēau Signature Facial
Reiniging | Exfoliatie |Bindweefselmassage | Extractie | Luxe serum(s) | Luxe masker(s)|Nek- & Schoudermassage | Gebruik van apparatuur waar nodig
90 minuten / €149


A/N/G Collagen Boost Treatment
Reiniging | Exfoliatie |A/N/G Collagen Sheet Mask
60 minuten / €99

Phēau Peelings

Net als bij een Facial behandeling stemmen de huidexperts bij Phēau de peeling geheel op uw huid en volgens uw wensen af. 

Dankzij de producten van o.a. DermaQuest krijgt u een van de meest innovatieve en effectieve behandelingen. De focus ligt hier op de aanpak van huidproblemen. Van therapeutische maskers tot zeer krachtige peelings, onze DermaQuest producten hebben bewezen de huid te transformeren, vernieuwen en verjongen.

Peelings

Een peeling richt zich op huidverjonging en huidverbetering op de lange termijn. Een peeling haalt het bovenste laagje van de huid weg waardoor het de celvernieuwing stimuleert. Met een peeling is bestaande schade aan de huid te verminderen. De huid ziet er na een peeling egaler, strakker en frisser uit. Ook zijn grove poriën, pigmentvlekken en fijne lijntjes na een kuur van meerdere peelings te verbeteren. 

Phēau biedt verschillende sterkten en varianten peelings. Voorafgaande aan de behandeling bespreken onze huidexperts met u welke methode het meest geschikt is. 

Voor elke eerste behandeling geldt dat deze wordt voorafgegaan voor een uitgebreide intake. De eerste behandeling duurt zodoende ca. 30 minuten langer (tarief blijft hetzelfde).


Basic peeling
75 minuten / €125


Medium peeling
75 minuten / €150


Intense peeling
75 minuten / €175


Let op: Na het reinigen van het gelaat wordt de peelingvloeistof aangebracht. U kunt een lichte tot intensieve prikkeling op de huid ervaren. Er zijn peelings waarvan u 3-10 dagen na behandeling kunt gaan schilferen. Houdt hier rekening mee. Als de inwerktijd van de peeling is verstreken, wordt deze geneutraliseerd. Daarna worden er nazorgproducten (bijv. een masker of serum) aangebracht. U dient na de peelbehandeling zon en zonnebank te vermijden. 

Wat zijn Dermapen™-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert  een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae. De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. 


Is de behandeling pijnlijk?

Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen™-behandeling

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwde marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals  protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden behandelaren voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging.Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling. 


Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, behandeling van acnélittekens, striae en pigmentatie?

Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoe snel na het gebruik van injectables kan ik een Dermapen™ behandeling ondergaan?

Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen™ behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u uw behandelaar het laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Uw behandelaar kan u advies geven over wanneer u dan uw behandeling kunt inplannen.


Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.


Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten.


Overleg eerst met uw behandelaar voordat u verdergaat met een Dermapen behandeling indien u: zwanger bent, bloedverdunners gebruikt, of als u last heeft van een keloïde huid. De Dermapen behandeling wordt niet toegepast bij keloïde littekens, een actieve problematische huid zoals gevorderde zonnekeratose, uitstekende moedervlekken/wratten en eczeem of psoriasis. De behandelaar moet ervan op de hoogte zijn dat lokale wetgeving van toepassing kan zijn op het gebruik van Micro Needling behandelingen. DermapenWorld of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten van behandelingen. Individuele resultaten kunnen uiteenlopen. Uitsluitend te gebruiken zoals aangegeven.

Dermapen - Gelaat
Eerste behandeling met intake | Meet and Treat
105 minuten / €195


Dermapen - Gelaat
75 minuten / €195


Dermapen - Gelaat en hals
Eerste behandeling met intake | Meet and Treat
120 minuten / €325

Dermapen - Gelaat en hals
90 minuten / €325

Microneedling 2.0 en RF gecombineerd

Skin needling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging. Hierbij worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, wat er voor zorgt dat de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. RF wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie.

Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ioniserend  elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

RF-energie voor optimaal resultaat en snelle genezing

De micro-naalden van de Vivace zijn geïsoleerd. Dit zorgt er voor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis penetreren zonder de opperhuid te beschadigen. De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller gaat. Dit stimuleert de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgklieren af zodat bijvoorbeeld acne verminderd wordt.

De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden met de Vivace. 

Microneedling RF Ogen
45 minuten / €195


Microneedling RF Voorhoofd
45 minuten / €225


Microneedling RF Hals
60 minuten / €275


Microneedling RF Decolleté
60 minuten / €345


Microneedling RF Gelaat
90 minuten / €395


Microneedling RF Gelaat en Hals
120 minuten / €545


Microneedling RF Gelaat, Hals en Decolleté
60 minuten / €850


Microneedling RF Kuur 3x Gelaat 3x
120 minuten / €1125

De ultieme huidverstrakking

Ultherapy® biedt een veilige en beproefde ultrasound behandeling voor het natuurlijk liften en strakker maken van de huid - zonder operatie of hersteltijd.

Deze behandeling gebruikt de kracht van ultrasound om de aanmaak van collageen te stimuleren. In tegenstelling tot lasers, radiofrequentie, operaties en andere behandelingstechnieken is Ultherapy® een niet-chirurgische methode die het huidoppervlak mijdt en precies op de juiste diepte en met de juiste temperatuur de juiste hoeveelheid ultrasound afgeeft. Het is de enige niet-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd voor het liften van de huid in de hals, onder de kin en bij de wenkbrauwen en tevens voor het verbeteren van lijntjes en rimpels in het decolleté.

Huidverjonging met Ultherapy®, de natuurlijke facelift

Wil jij een strakkere huid, maar is een chirurgische facelift een stap te ver? Ultherapy® geeft je een facelift zonder operatie. Het is een niet-invasieve behandelmethode voor een gelifte huid zonder hersteltijd. Het effect van huidverjonging is al zichtbaar na slechts één behandeling. De huid wordt strakker en heeft minder rimpels en lijntjes, met langdurig resultaat.


Ultherapy®, zonder operatie een écht liftend resultaat

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

Een strakke huid vraagt Ultherapy®

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasoundenergie is een operatie niet nodig. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.


Veilig en met liftend resultaat

Ultherapy® is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en verstrakken en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy® met bewezen resultaat. 

Brow Lift
30 minuten / €450


Upper Face - Eyebrows and eyes
45 minuten / €750


Decolleté
60 minuten / €950


Lower Face - Cheeks and upper neck
120 minuten / €2100


Full neck and decolleté
120 minuten / €2175


Full Face - Eyebrows, eyes, cheeks and upper neck
120 minuten / €2550


Lower part of the face and full neck
120 minuten / €2550


Lower part of the face, full neck and decolleté
120 minuten / €2950

Weg met die ongewenste oneffenheden!

Voor het aanpakken van diverse huid­oneffenheden gebruiken wij de Elvii Laser. Daarmee kunnen we op precieze, effectieve en veilige manier o.a. rode vaatjes, rosacea, couperose, en pigmentvlekjes verwijderen, met vaak na één behandeling al zichtbaar resultaat.

Elvii KTP lasertherapie is een zeer effectieve manier om oneffenheden te verwijderen. Voorheen werden dergelijke oneffenheden in de huid veelal weggebrand, gestold of bevroren. Deze methoden kunnen extra schade aan de huid toebrengen, met soms lelijke littekens als gevolg. Dankzij de KTP laserbehandeling kan dit nu op een comfortabel en veilige manier.

Lasertherapie wordt uitsluitend uitgevoerd een van onze getrainde huidtherapeuten. Hij/Zij is getraind om te werken met laser apparatuur, voldoet aan alle kwaliteitseisen en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Wat is KTP Laser?

Met deze laser kan heel precies gewerkt worden dankzij het speciale laserpennetje, dat een puntje van slechts één millimeter heeft. Ook de lastiger te bereiken plekken, zoals bijvoorbeeld bloedvaatjes bij de neusvleugels, zijn hierdoor goed te bereiken.

Het licht van de Elvii KTP laser wordt geabsorbeerd door de kleur van het vaatje, plekje of het pigment en vervolgens omgezet in warmte. Deze warmte zorgt voor stolling van het bloed in de vaatjes of het teveel aan pigment. Hierna breekt het lichaam dit zelf af en ruimt het op. De verkleuring wordt steeds lichter of verdwijnt in z’n geheel.

De behandeling is niet pijnlijk, misschien wat gevoelig. De laserpulsen worden vaak ervaren als ‘schieten met een elastiekje tegen de huid’.

Huidindicaties

Een KTP laserbehandeling kan worden ingezet bij:

Rode gesprongen vaatjes
Rosacea
Couperose
Spider neavus (rood huidvaatje met uitlopers)
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken/-wratten
Melasma (zwangerschapsmasker)
Goedaardige tumoren (fibromen)
Wijnvlekken


Resultaat & herstel

Na één behandeling is al resultaat zichtbaar. Pigment is verminderd of volledig afwezig en de rode bloedvaatjes zijn minder opvallend. Goedaardige huidtumoren zijn vaak na één behandeling verdwenen.

De hersteltijd is sneller ten opzichte van alternatieve behandelmethoden. Hierdoor is het risico op littekens ook kleiner. De huid kan na de behandeling wat rood en gezwollen zijn, meestal is dit met een dag weer weg. Na drie of vier dagen is de huid volledig hersteld.


Interval & frequentie

Afhankelijk van omvang van de te behandelen plekjes zijn er doorgaans één tot drie behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Uiteraard verschilt dit per persoon en per situatie. De interval tussen de behandelingen is 3 á 4 weken.

Couperose/Pigment
Klein gebied / €100


Couperose/Pigment
Middel gebied / €175


Couperose/Pigment
Groot gebied / €250

Professionele huidanalyse

De nieuwste versie van de OBSERV 520 met de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Vanaf nu is het bij Phēau mogelijk om uw huid professioneel te laten analyseren met behulp van de Observ 520X.

Een goede huidanalyse vormt de basis voor een succesvolle behandeling. Veel huidaandoeningen beginnen diep in de huid en worden pas door de jaren heen zichtbaar. Met behulp van de Observ 520X kunnen we deze, van de buitenkant nog niet zichtbare, huidschade haarscherp in beeld brengen en de huidschade bij de basis kunnen aanpakken.

8 Lichtmodi en 5 gezichtsposities

De OBSERV 520X brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. De 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig beeld van de huid die zelfs de kleinste details zichtbaar maken.

1. Daglicht modus
2. Textuur
3. Pigmentatie
4. Roodheid
5. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes, etc)
6. Cross-gepolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea, etc)
7. True UV-licht modus (o.a. afwijkingen in pigmentatie, zonneschade, etc)
8. Gesimuleerde Woods modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid, etc)

Wat zien we op de huidanalyse foto’s?

Met behulp van de verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken geanalyseerd worden:

• Pigmentatie stoornissen

• Verdeling van melasmapigmentatie

• Huidschade door zonlicht

• Gedehydrateerde huid/ milia (gerstekorrels)

• Overmatige talgklierproductie/vet huidtype (pofyrine)

• Verstopte poriën

• Lage talgklierproductie/ droog huidtype

• Verhoornde huid

• Huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie

• Gevoelige dunne kwetsbare huid

• Huidoppervlaktetextuur

• Vasculaire gebieden (roodheid) Couperose en Rosacea

• Verminderde bloedcirculatie

• Huidirritatie


Nadat de foto’s zijn gemaakt krijgt u advies van onze specialist over eventuele behandelingen en passende huidverzorging.

HydraFacial MD® Vortex Technology™

Jong, stralend en gezond. Zo voelt uw huid na de behandeling met de multifunctionele Vortex™-technologie. Deze all-in-one methode combineert peeling, extracties en dermale insluizing van antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur. En dat gecombineerd met koud licht en lymfedrainage. Met meer dan 6.000 toestellen over heel de wereld wordt er iedere 56 seconden een HydraFacial™-behandeling uitgevoerd.

Voordelen

・Geschikt voor alle huidtypen.
・Geclassificeerd boven IPL voor huidverjonging.
・Biedt niet-invasieve, niet-chirurgische procedures
・Geeft onmiddellijk resultaat zonder ongemak of wachttijd.
・Richt zich op specifieke huidproblemen, zoals schade door de zon, fijne lijntjes en rimpels, uitdroging en vette/verstopte huid.

Stappen tijdens de Hydrafacial

Stap 1 - Reiniging en exfoliatie
Dode huidcellen worden verwijderd om de nieuwe huid te onthullen.

Stap 2 - Peeling met zuren
Deze milde peeling helpt vuil en puin vanuit de poriën te verweken zonder irritatie.

Stap 3 - Extracties
Pijnloze, geautomatiseerde extracties door Vortex zuigkracht om de poriën te zuiveren.

Stap 4 - Hydratatie
Antioxidanten en hyaluronzuur voeden en beschermen dankzij Vortex-Fusion insluizing.